4 veckor, 3,5kg ♥

Nu har jag stått och stampat på samma jäkla vikt bra många veckor alltså. Så att hålla min vikt sen kommer ju garanterat inte bli några problem haha! Men sen har jag inte gett 100% alls av varken min tid eller engagemang till att bry mig om det heller. Saker har kommit i vägen, bortförklaringar har smugit sig in i hjärnan osv.
Men på söndag är det fyra veckor kvar tills jag åker till London, och tills dess tänker jag fan köra stenhårt alltså. Tänker utesluta godis och allt i den vägen helt, försöka ta mig ut på promenader när jag är ledig iallafall och inte bara sitta på röven så mycket och verkligen trycka i mig mer vatten. För just nu dricker jag verkligen inget vatten alls, utan det som går ner är typ 90% kolsyrad dricka. (Jag vet, skitdåligt.) Och vatten är svinviktigt för så mycket, och även viktnedgång. Tänker även såklart logga allt jag äter, och hålla mig till mina kalorier.

Har satt ett rätt rimligt mål - 3,5kg på fyra veckor.  Det är typ 0,8kg i veckan, det vet jag att jag klarar om jag ger mig fan på det. Helst av allt siktar jag på 4kg, men lyckas jag med 3,5kg så blir jag nöjd ändå! Kunde jag lyckas med nästan 7kg på en månad med exakt samma metod när jag körde Fitnessfighten så borde jag klara detta lätt!
Lyckas jag med 3,5kg når jag nämligen ett delmål jag har för mig själv, och de hade vart underbart till London.
Så nu kör jag, all fucking in!Frida

Dt fixar du! Hejja hejja! :D

wildvuxen.blogg.se

Kör hårt och lycka till! jag har tränat i 7 veckor och inte gått ner ett enda kilo men visst, jag har muskler under det runda ;)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: