Julgran & shopping ♥

Idag kom min julgran upp här i lägenheten! Och den är sååå fin verkligen! Alltid tyckt att vita granar är mycket finare än gröna till julen, och nu har jag min egna lilla gran här hemma, hur mysigt som helst! Så nu får julen gärna komma tycker jag!

Blev även lite shopping idag då det har vart "skyltsöndag", och Kicks hade också 25% på alla deras parfymer. Har suktat efter Yves saint laurents parfym "Black opium" enda sen jag fick hem ett litet prov på den i en tidning när den släpptes, och nu kunde jag verkligen inte hålla mig längre. Tänkte först klicka hem den men när jag gick in på deras sida imorse va den redan slutsåld haha. Men dom hade den sån tur va i butik så haffade åt mig den direkt!
Fick även med mig ett schampo och balsam och ett nytt doftljus.

Nu blir det Assassin's Creed kväll!Fredag hela veckan ♥

Helgen är här, och min semester börjar sakta lida mot sitt slut. Usch vad jag inte gillar tanken på att börja jobba på tisdag igen haha. Men ska försöka att inte tänka på det ännu, det är ju trots allt bara fredag än! Och det är "black friday", dagen när plånboken oftast brukar gråta blod. Har redan klickat hem en fin tavla med Assassin's Creed som ska hänga över min TV i vardagsrummet, har en känsla av att det kommer bli mer shopping idag.. Usch haha!

Borde göra nytta idag dock. Har ett paket ifrån Kicks som jag borde gå och hämta, även handla mat också.. Men det är världens oväder ute. Blåst och regn tillsammans.. Typiskt sitta-inne väder. Men ska försöka ta mig bort till affären och fixa dom sakerna, sen blir det en lugn fredag med tvspel och troligen ett långt bad!

Hoppas ni har en fin helg!Hur det ser ut hos mig ♥

En liten överblick på hur jag fått till det hos mig. Några småsaker kvar tills det är 100% klart.
Men än sålänge är jag väldigt nöjd! :D