Ett ord - magiskt ♥

Igår fick jag äntligen se mina hjältar Slipknot igen för 3e gången, och satan va bra det va! Dom körde alla de låtar jag ville höra. Blev så jävla glad när dom körde "Killpop",att höra den låten live va verkligen sex för mina öron kan jag lova haha! Nä, de va en underbar kväll igår.
Längtar tills jag får se dom igen, och igen och igen ♥
Give it all ♥

Igår gick jag till STC gym med Sandra för att ta en prova-på vecka där, va så sjukt längesedan jag va och tränade på gym och kände att nu jävlar är det fan dags att röra på mig igen. Va nervös som bara den, va sjukt mycket folk men de gick. Hade med mig världens bästa stöd och vi körde en timmes träning. Kändes så bra verkligen efteråt, Och idag skulle klockan ringa 06.00, vaknade dock redan 04.30 haha. Så det blev ett morgonpass idag också, precis nyduschad och ska snart göra mig iordning för ett APT möte på jobbet. Att jag tog mig upp frivilligt för att träna ger jag mig själv en stor klapp på axeln för!
Så det blir samma stil imorgon förhoppningsvis, upp tidigt för att träna :D Känns sååå bra!
Tacomys ♥

Haft en jättemysig dag/kväll tillsammans med Sandra. En otroligt saknad vän jag inte träffat på väldigt länge. Va superkul att umgås och verkligen få prata ut om allt och inget, så skönt att kunna göra det med någon och känna att personen inte dömer en för något man säger.
Så denna dagen har vart den bästa på länge.

Nu blir det tvspel tror jag, ska sitta uppe till 3 tiden inatt för att vända dygnet, imorgon står jobbnatt på schemat! Hoppas ni haft en fin helg!