Skönt morgonpass & Game of thrones ♥

Hey folket!
Kom precis ur duschen och känner mig helt slut i kroppen. Blev ett riktigt bra morgonpass med bästa brudarna på gymmet imorse. Körde en timmes ryggpass, testade på marklyft för första gången idag också. Va sjukt roligt och kul att jag klarade av att få in tekniken på den. Tyckte den va lite svår, men riktigt rolig! Antar att jag inte kommer kunna röra mig imorgon som vanligt haha! Lite senare idag ska vi även sätta oss ner och göra upp en plan med olika mål igen och köra om med förbud för sötsaker osv, har väl inte gått så jättebra om man säger så. Men nya tag!

Nu ska jag äntligen se första avsnittet på nya säsongen av Game of Thrones. Som jag längtat alltså! Ska bli så sjukt spännande att se vad som händer i denna säsongen. Vad händer med Jon Snow liksom? Har mina teorier, har ju spoilats en hel del tyvärr, även lite i trailern. Vad tror ni händer som följer Game of Thrones? :D
Godmorgon måndag!

Hoppas det blir ett okej inlägg, skriver ifrån mobilen. Sitter just nu ute på min balkong och njuter av en kopp kaffe. Idag ringde klockan 05.40, tidigt som fan men tog mig upp och gjorde lite gröt och på med träningskläderna för att möta Sandra och köra ett pass på gymmet. Blev lite uppvärmning på crosstrainern sen körde vi biceps och triceps. 
Blev rätt besviken på mig själv på crosstrainern då jag insåg hur otränad jag faktiskt är. Men nya tag och köra på! Gäller att inte ge upp, eller hur? Måste börja någonstans. 

Nu ska jag ta det lugnt ett tag här hemma, njuta lite av solen och värmen i det fina vädret sen göra mig iordning för äventyr med Sandra förmodligen. 

Hoppas ni har en bra måndag! Dålig dag..

Va så pepp igårkväll för att träna idag, men redan när jag skulle gå och lägga mig kände jag mig illamående och helt slut i kroppen. Hoppades på att det skulle släppa tills morgonen idag men icke. Vet inte vad det är för fel men mår så konstigt idag. Så blev ingen träning som det var tänkt. Håller alla tummar att det är bättre imorgonbitti så det blir träning då, vill träna haha.
Har sån tur är inte spytt så magsjuka är det ju inte, förhoppningsvis.

Så idag lär dagen bestå av The Witcher och soffhäng. Tror jag ska sitta och försöka pilla ihop en ny design till bloggen också,
otroligt trött på hur den ser ut nu alltså.