Rest in peace, Lemmy Kilmister ♥

En stor legend har gått bort, 70 år gammal. Kan inte påstå att jag var ett jättefan av Motörhead, men deras låtar spelas ibland i mina högtalare och jag skulle sett dom för några år sedan men dom va tvungna att ställa in. Antar att de hade att göra med Lemmys hälsa. Han kämpade i många år den gamle gubben, och nu har han fått sin frid.
Hoppas du rockar loss på den plats du är nu utan smärtor.
Vila i frid Lemmy ♥
Inaktiv pga olika orsaker..

Julen är över, och snart är det nytt år. Bloggen har varit tom en vecka pga just att de varit jul, men också andra orsaker. Jag har inte mått bra alls. Mycket har hänt och håller på att hända i mitt liv just nu som gör att jag inte alls har någon lust till något känner jag.
Men min jul va otroligt fin iallafall. Firade jul med min familj, min moster och hennes familj samt mina bröders flickvänner. God mat, underbara nära och kära och fick så fina julklappar, mer än vad jag hade önskat mig. Är så glad att ha min familj i mitt liv, vet inte vad jag hade gjort utan dom.
Har faktiskt spenderat nästan hela veckan hemma hos mina föräldrar, pga att jag mått dåligt. Men imorgon åker jag hem igen, sen blir det jobb tisdag och onsdag. Ledig på nyårsafton tack och lov.

Ska gå in i det nya året med nya tankar, friska sunda tankar om "kärleken", att tänka på vem jag kallar för riktig vän och ta mig själv i första hand. De tåls att tänka på kan man säga. Och jag ska ta tag i hälsan och motionen, då jag faktiskt i dagarna ska boka en resa till Grekland som blir av i juni!
Vet inte senast jag va på solsemester faktiskt. Och jag kan inte åka på solsemester när jag ser ut såhär haha, så då har jag en bra morot att gå ner i vikt till. Kaloriräkningen ska även tas upp igen, och har gått med i en utmaning på facebook som heter "100 dagar utan onödigt socker",
blir perfekt att starta de nya året med.

Lite uppdatering vad som hänt. Nu blir det en film sen sova. Hoppas ni haft en underbar jul!
 Biomys ♥


Ikväll blir det biomys!
Va superlängesen jag va på bio så det ska bli riktigt kul faktiskt! Och Robert Gustavsson är ju helt underbar, så denna filmen ser jag faktiskt fram emot. Kanske man kan få någon form av julkänsla i detta höstväder haha!

Sitter nu med en kopp kaffe och ska snart hoppa in i duschen och sen fixa iordning mig så jag inte ser ut som en zombie längre.
Hoppas ni får en trevlig måndag!