Älskade Göteborg ♥

Gick upp klockan 07.00 idag, inte en minuts sömn inatt, yay! Men jag och Therese hade planerat in en heldag i fina Göteborg, vilket var mer än trevligt! Hon är verkligen världens bästa brud någonsin.
Hittade lite fina saker inne på Shock och MAC, trodde jag skulle handla mer men icke. Bra var väl det. Blev en Ghost tshirt & ett par leggings från Shock, samt ett rouge, läppstift och foundation från MAC. Jag är nöjd!

Träffade även Pontus och Christoffer som jag inte träffat på över ett år. Campade tillsammans med dom på Metaltown 2013. Sjukt roligt att ses igen.

Nu har jag ont i benen och ryggen och är megatrött. Så ikväll kommer jag nog äntligen få sova lite iallafall. Sen har jag världens lyckrus i hela kroppen som jag inte haft på typ, 2-3 år? Fjärilar x 1000 i magen, hihi.
If you can dream it, you can do it ♥

 
Idag vägde jag in mig och mätte mig för slutresultat för Fitnessfighten. Helkroppsbilder kommer komma upp, både före och efter bilder. Jag har på dessa 29 dagar gått ner totalt -6kg i vikt, och tappat 12cm runt magen. Helt stört. Kan inte fatta att faktiskt JAG gjort detta jobbet.

Fitnessfighten va helt klart en kick-start för mig, och jag är så glad att jag faktiskt anmälde mig. Imorgon ska bilderna skickas in till dom, så får vi se om jag kommer vidare till finalen. Oavsett vad så är jag en vinnare för mig själv. Trodde aldrig jag skulle klara detta på bara en månad. I'm proud!