Nycklar till min lägenhet ♥

Idag har jag varit och hämtat mina nycklar till min lägenhet, två dagar innan jag egentligen skulle hämtat dom. Så otroligt glad och spänd verkligen inför allt. Tapeterna är verkligen jättefina! Redan fått in några påsar och lådor idag i lägenheten, mer saker ska flyttas in i helgen då jag är ledig. Dock är det några småfel som förhoppningsvis ska åtgärdas så snart som möjligt, bla toadörren som inte ens går att låsa, knappt att ens stänga. Svindåligt att dom inte fixat det innan. Toan är heller ingen höjdare, men sån tur är så är det ju inget ställe man hänger på jätteofta haha ;)

Men över lag är jag väldigt nöjd, är ett väldigt fint och lugnt ställe. Vill bara att allt ska gå superfort och helst fixa med allt heeela tiden haha! Men det går ju inte, det tar ju tid. Men är som ett litet barn, vill göra allt NU NU NU :DLördag, 26/9 ♥

Helg, ledig i fyra dagar och jag ser sååå fram emot det. Är helt slutkörd verkligen. Mycket som händer, privat och jobbmässigt, men men. Tandhelvetet har såklart börjat jävlas, IGEN. Seriöst, jag käkade penicillin förra veckan för skiten, höll en vecka och nu är det tillbaka. Har lust att ta fram en kniv och bara skära upp hela tandköttet och slita upp tanden alltså. För jag orkar inte med detta längre. Låter säkert som ett jättemesigt problem, men det är jättejobbigt. Så blir jag på så dåligt humör också haha.

Men, trots det så är jag taggad på livet! Imorgon runt 11-tiden hämtar Therese upp mig här hemma och sedan beger vi oss mot Ullared! Woho! Ska bli så otroligt kul! Halva nöjet är nog fan att vi hyrt en stuga där alltså, ska bli så sjukt mysigt! Och två dagar på Ullared.. Crazy ullareds-tanter deluxe ♥

Sen verkar det som att jag får mina nycklar till lägenheten redan på tisdag istället för torsdag, två dagar innan alltså. Fan, det är ju snart. Och jag har typ halva mitt rum kvar att packa ihop känns det som.. Jättespänd på att se hur det ser ut med tapeterna, ska bli så kul!

Nä, nu behöver min mage mat! Potatisgratäng och vegetarisk schnitzel står på menyn, yummyness!Fördelarna med vegetarianlivet ♥

Två och en halv vecka har gått sen jag tog min sista tugga av ett djur, och jag kan bara säga positiva saker om min förändring. Har märkt en hel del saker som förändrats med både kropp och själ. Mest såklart så njuter jag av att jag inte äter döda djur längre, det är en enormt underbar känsla.
Men rent fysiskt har jag på dessa veckor gått ner lite över 1kg, endast genom att ta bort köttet ifrån min kost. Jag har inte börjat röra på mig mer eller ändrat något annat, utan bara ersatt köttet med andra produkter.
Jag har också sen många, många år tillbaka haft enorma problem med min mage, och nu snackar vi stora problem alltså. Även de har blivit så mycket bättre. Jag har inte alls lika ont i magen längre och är inte uppblåst eller något sånt längre på samma sätt.
Jag har också blivit piggare, jag orkar mer. Vilket är konstigt egentligen, eller? Jag känner mig fräschare rent kroppsligt.

Nä, jag gillar detta. Och skulle inte för en sekund kunna tänka mig att gå tillbaka att äta kött igen, faktiskt.