Lite nytt påväg hem ♥

Lönen visade sig vara lite bättre än vad jag hade hoppats på denna månaden så jag fick äntligen tummen ur rumpen och beställde hem två nya fina saker precis. En ny kamera som jag suktat efter ett antal månader nu och  nytt löshår då mitt är helt jättemegaslitet. Kameran ville jag ha mest för jag tröttnat på min stora klumpiga systemkamera, ville ha en liten kompaktkamera inför min Londonresa som är i augusti så jag slipper släpa med mig en stor systemkamera som väger 1000kg typ,
och sen unnade jag mig nytt hår för jag vill vara fin.
Nu är jag nöjd och glad!Verkligheten skrämde mig rejält..

Jag har alltid varit en sucker för energidricka, monster/red bull/you name it. Har på senare tid såklart gått över till sockerfritt pga att jag försöker gå ner i vikt, men sockerfritt är långt ifrån hälsosamt ändå. Så otroligt mycket skit som blandas i dom drickorna så det inte finns ord för det. Självklart så är "lagom okej", allt i lagom mängd är okej i mina ögon så länge man inte överdriver. Men mitt intag av energidricka och kolsyrad dricka över lag de senaste halvåret som jag trodde va "lagom" är långt över den gränsen. Sen jag började jobba natt har mitt intag för Red bull speciellt ökat otroligt mycket, och jag insåg inte det föräns bara för någon dag sedan då jag faktiskt insåg hur jävla mycket jag intar av den drickan på en månad.

Kan ni gissa hur mycket? Ca 7.5 LITER RED BULL, PER MÅNAD. Det är helt sjukt. Och jag har klagat över att jag har problem med min mage, tro fan det.. Käftsmällen jag fick när jag insåg det alltså. Vill inte ens veta hur mycket mina organ och mina tänder hatar mig egentligen för de intaget..

Jag har alltid vart emot skiten dom pratar om att energidricka är skadligt för en, "bullshit" liksom, men det är skadligt, i den mängden är det skadligt för organ, tänder och ja, allt. Det växer också såklart ett beroende. För vissa kanske det låter jätteknäppt och inte alls som något svårt att "sluta" med, men det är som vilket annat beroende som helst, tro mig. Jävla skitdrickor alltså.
Så min tanke nu är såklart att dra ner på det, för gud, 7.5 liter i månder är inte okej.. Det är fan sjukt..#GoodbyeElena ♥

Precis kommit ur duschen, nytvättat hår, nyrakade ben och mår helt perfa. Nu ska jag krypa ner i min säng, som också har rena sängkläder, finns det någon bättre känsla än nyrakade ben och en renbäddad säng? Skulle inte tro det! Ska iallafall mysa till det med lite godis, minns inte sist jag åt godis just faktiskt, måste vart ett bra tag sen haha! Ska också ta och se sista avsnittet för denna säsongen på The Vampire Diaries och säga farväl till älskade Elena.. Så jävla ledsamt att hon ska lämna serien alltså, har älskat henne sen första avsnittet. Hon är en så otroligt grym skådespeleska, och ska bli intressant att se hur serien kommer bli utan henne.

Hoppas ni får en bra helg!