Onsdag 18/3 ♥

God morgon säger väl jag. Vaknade för ca 30min sedan, har jobbat natten så sov ut ordentligt. Ska snart fixa mig lite käk för att sen gå på natt nummer 2. Fick något ryck imorse när jag gick av mitt pass också, jag ville gå ut och gå. Jag menar, jag som inte ens går ut nästan alls längre på dagarna får för mig att ta en snabb promenad på 30min efter ett 11 timmars långt nattpass, lite knäppt men bra! Impulser är bra ibland!
Ska försöka orka göra samma sak imorgon när jag går av, det gör nog mycket.

Fick till en jättefin bild imorse när solen precis höll på att gå upp ♥Materiell lycka ♥

Enda sedan Jeffree Star släppte sitt sminkmärke har jag velat äga något (Eller allt) han gör. Just för att han är typ gud för mig, och för att hans smink verkade va så sjukt bra. Tyvärr säljs dom slut på bara några timmar när det fylls på i hans lager, men jag lyckades få tag i en iallafall, "Redrum". Den finaste röda färgen någonsin, och sitter verkligen som berget på läpparna. Jag grät när jag fick hem det haha, så töntig. När lönen kommer in och så fort han fyller på sitt lager med sina färger ska jag lätt klicka hem så många jag kan ♥Promenad & fika i solen ♥

Alltså, GUD vad underbart väder det är idag. Klarblå himmel och knappt någon vind, nu känns det verkligen att våren är här. Blev glad av resultatet på vågen så det firades med nästan en timmes promenad idag, så skönt. Sen har jag suttit ute, i tshirt (!!) och fikat med min kära mor, det är ju trots allt fredag ;)
Så nu har jag massa ny och bra energi, tänk vad mycket solen gör alltså. ♥