Min största dröm - flytta till Edinburgh ♥

Enda sedan jag besökte Skottland förra året så har jag inte kunnat sluta tänka på när jag va där. Jag va bara där i några dagar men dom dagarna satte sig så otroligt starkt inom mig alltså. Platserna, människorna, naturen, allt. Jag kände mig verkligen hemma i Edinburgh, och enda sen dess har jag drömt om att åka tillbaka för att inte åka hem till Sverige igen, utan för att flytta dit. Det finns så mycket mer kvar för mig att se och uppleva där känner jag, och jag trivdes otroligt bra där, så jag har smått googlat runt på internet till och från dom senaste månaderna hur man går till väga och hur det är.

Men det riktiga problemet är ju att våga. Våga lämna tryggheten här i Sverige och ge sig iväg till ett annat land. Känner inte en enda människa, kan inte språket helt 110% och känner inte till allt 100%.
Men jag ska allt ta och forska lite mer om att flytta dit, kanske börjar med att resa dit själv först och kollar hur det känns. Någon gång i livet kommer jag att bo där, så är det bara.
Kläderna jag beställde ♥

Så, ja typ allt va för litet som jag beställt haha! Så jäkla typiskt. Men kommer jag skicka tillbaka något? Nä. Jag är totalt förälskad i jeansen, och dom är bara typ 3-4kg ifrån att passa perfekt+ att det bara fanns en enda storlek kvar när jag beställde dom, så dom kommer jag absolut att behålla. Dom andra svarta spetsbyxorna knep jag också hem på rean, har ett par nästan likadana som också är ifrån H&M, trodde dessa skulle vara stretch som dom andra, men icke. Men dom kommer garanterat passa också om några kg, och dom är för fina för att skicka tillbaka.

Klänningen.. Ja.. Att ha stora tuttar har sina för och nackdelar så att säga haha! Alldeles för liten vid tuttisarna, men den va billig, orkar inte skicka tillbaka, så kanske säljer eller ja, något annat. Jag vet inte.
Jag är för lat för att skicka tillbaka saker xD

Johan Falk, paket & promenad ♥

Lyckan när jag får reda på att den andra Johan Falk filmen har läckt ut i förtid alltså ♥
Älskar verkligen dom filmerna, så ikväll blir det filmmys! Ska snart ta mig ut på en promenad också tänkte jag, ska gå bort och hämta ut ett paket som jag fått ifrån H&M, beställt några byxor, en klänning och lite underkläder!
Kommer visa upp det i ett senare inlägg tror jag!