Min favoritstad / 30 dagars utmaning

Kommer väl kanske inte som en stor chock när jag säger att min favoritstad är Edinburgh kanske, haha. Bilderna är tagna när jag va där förra året, och satan vad jag saknar den staden. Det är verkligen min favoritstad, favoritplats, favoritALLT. Finns inget att klaga på, det är bara massa kärlek verkligen.Storstädning hela dagen..

Uh, är helt slut nu verkligen, tror jag städat i säkert 3-4 timmar. Har även rensat ur typ 60% av hela min sminkförvaring och slängt massa smink jag aldrig använder och även rensat bland alla mina nagellack.. Fan vad mycket skit jag haft som bara stått och skräpat alltså. Men nu är allt rensat, och det innebär att jag kan köpa mer nytt, haha!

Nu ska jag snart käka, sen blir det en lång dusch och tvspel resten av kvällen/natten.
Har två jobbnätter framför mig också, torsdag och fredag. Men det ska faktiskt bli skönt att jobba.Något du älskar att göra / 30 dagars utmaning

Jag älskar att hålla på med smink. Det är nog mitt största intresse jag har, och helst av allt skulle jag vilja jobba med det någongång i framtiden. Tyvärr kostar utbildningen fruktansvärt mycket, och har varken lust eller råd att lägga dom pengarna på det i nuläget. Men någongång tänker jag gå utbildningen, det vet jag. Men just nu är det bara en hobby jag har. Allt ifrån vanliga ögonsminkningar till extremsminkningar.