Veckans vägning ♥

Viktskillnad denna vecka: -1.2kg
Tappat totalt sedan start den 1e augusti 2014: -12.2kgJag, rökfri?

Jag minns inte exakt hur gammal jag var när jag först började röka, men jag tror jag var runt 14-15 år när jag blev beroende av det på riktigt. Jag har försökt sluta några gånger tidigare, kanske 3-4 gånger. Men inte riktigt haft den där viljan. Sist jag slutade höll jag upp en månad, det va förra året. Sen åkte jag dit igen då jag va dum och trodde jag kunde feströka redan efter någon månad.
Det låter så konstigt i andras öron som inte röker när man pratar om cigaretter, men det blir en så stor del av en. Att vara utan cigg för mig fanns inte ens i tanken, ALDRIG. Jag blev nästan deprimerad av tanken att sluta röka, för tänk vad tråkigt livet hade blivit utan att röka?

Men ja, här sitter jag nu, vart rökfri i lite mer än 6 dygn. Inte nikotinfri dock, jag har gått över till snus. Ja, det medför hälsorisker också, men det är bra mycket hälsosammare än att röka ihjäl sig.
Jag hade faktiskt inte någon plan alls att sluta röka. Men förra fredagen, strax innan jag började jobba på morgonen sa jag till mig själv att detta är fan min sista cigg alltså. Och ja, det har ju gått bra än så länge.

Jag kan erkänna att jag saknar att röka, det gör jag. Men ja, det är en vana jag haft i nästan 10 år, så det känns lite konstigt. Men, jag kan andas, jag luktar gott, jag känner mig fräsch och riskerna att dö i vissa sjukdomar minskar en aning. Jag är väldigt stolt, och hoppas att jag klarar det denna gången.Biggest Loser 2015 ♥

Hey hey folket.
Trött som bara den idag verkligen. Har jobbat fram till halv 3 ungefär, va inte hemma föräns lite efter halv 4 tiden. Jäkla bussar som är tvugna att ändra tider och gå typ en gång i timmen, så istället för att ta 10min hem så tar det nu lite över en halvtimme hem.. YAY! Och inte nog med det, hade beställt hem en bok som jag såg fram emot, kom den? Nej, fick ett sms om att den kommit fram, fast att jag vänligen kan hämta ut den i en helt annan stad. Tack! Så nu ska jag få en ny hemskickad, så bara att vänta ytterligare lite till..
Så, nu har jag klagat klart för idag, haha.

OCH! Ikväll startar Biggest Loser! Känns lite konstigt att se då jag faktiskt sökte in till denna säsongen och kom vidare till en telefonintervju och grejer, men ja, uppenbarligen kom jag ju inte hela vägen till programmet. Ska tydligen vara "den tyngsta säsongen" hittills. Ska bli riktigt kul att följa, blir alltid sjukt peppad av Biggest Loser. Lite surt att dom bytt ut Mårten som tränare dock, men att ta in Prime från Gladiatorerna istället gör ju inget, ögongodis haha!