Söndag, 22/2 ♥

Idag fick jag en såndär blogglust, vet dock inte vad jag ska skriva om men fick bara lusten att skriva ett inlägg iallafall. Skulle ha vägt mig i fredags, men gjorde min första provnatt på det nya jobbet just då, så kände inte riktigt att jag va på topp för att väga mig när jag varit uppe en hel natt. Sen har inte veckan vart superbra heller så. Men nya tag! Igår jobbade jag ett 12 timmars pass, och idag ska jag gå min andra provnatt. Alltid velat jobba natt, men man är helt ensam på nätterna, vilket gör att allt ansvar ligger på en själv. Men jag hoppas att jag känner efter inatt att jag klarar det.

Så jobbfronten har faktiskt gått riktigt bra denna månaden, trodde inte jag skulle trivas eller få såhär mycket jobb som jag fått redan nu på det nya stället. Känns superbra.

Sen vad har mer hänt? Va och såg 50 shades of grey, min nya favoritfilm helt klart. Tycker inte alls den är värd all negativ kritik den fått. Visst att den inte är samma som boken, men den är fortfarande otroligt bra. Jag älskar den, och jag älskar böckerna! Segt att vänta på nästa film nu bara.

Någon av er som sett 50 shades of grey? Vad tyckte ni?Blogguppehåll / sluta blogga (?)

Som ni säkert märkt så har det blivit allt färre inlägg i min blogg det senaste, på grund av att mitt intresse för bloggen har minskat. Jag vet inte varför, men jag har total bloggtorka och varken lust eller ork att lägga energi på bloggen. Det är så mycket i mitt privatliv som händer just nu, och jag känner att jag iallafall inte kommer att uppdatera så mycket alls här inom den närmsta framtiden. Tanken har slagit mig att lägga ner bloggen helt, men jag vill ändå ha kvar den ifall intresset kommer tillbaka.
Jag kommer skriva in varje fredag (Om jag kommer ihåg vill säga) min veckovikt och vad jag gått ner, och försöka uppdatera med något inlägg då och då.

Det är så det ser ut nu iallafall. Kände att jag ville göra en liten uppdatering om vad som sker och skriva om det, kändes bäst så. Hoppas ni inte ger upp min blogg helt iallafall, och jag hoppas intresset för bloggen kommer komma tillbaka. ♥Veckans vägning

Viktskillnad denna vecka: -0.9kg
Tappat totalt sedan start den 1e augusti 2014: -13.1kg