Söndag, 22/2 ♥

Idag fick jag en såndär blogglust, vet dock inte vad jag ska skriva om men fick bara lusten att skriva ett inlägg iallafall. Skulle ha vägt mig i fredags, men gjorde min första provnatt på det nya jobbet just då, så kände inte riktigt att jag va på topp för att väga mig när jag varit uppe en hel natt. Sen har inte veckan vart superbra heller så. Men nya tag! Igår jobbade jag ett 12 timmars pass, och idag ska jag gå min andra provnatt. Alltid velat jobba natt, men man är helt ensam på nätterna, vilket gör att allt ansvar ligger på en själv. Men jag hoppas att jag känner efter inatt att jag klarar det.

Så jobbfronten har faktiskt gått riktigt bra denna månaden, trodde inte jag skulle trivas eller få såhär mycket jobb som jag fått redan nu på det nya stället. Känns superbra.

Sen vad har mer hänt? Va och såg 50 shades of grey, min nya favoritfilm helt klart. Tycker inte alls den är värd all negativ kritik den fått. Visst att den inte är samma som boken, men den är fortfarande otroligt bra. Jag älskar den, och jag älskar böckerna! Segt att vänta på nästa film nu bara.

Någon av er som sett 50 shades of grey? Vad tyckte ni?