Jeffree Star Cosmetics ♥

Okej, sist jag beställde ifrån Jeffree Stars märke så strulade det som fan och jag sa till mig själv att jag inte tänkte beställa därifrån något mer, men när jag fick reda på att han skulle göra ett samarbete med min älskade Christy Mack så kunde jag verkligen inte hålla mig. Och idag släpptes dom två färgerna - #BlowPony och #PoshSpice. Två helt underbara färger verkligen, slängde även in färgen #Abused som är en mörk blå/lila färg när jag ändå va i farten.

Jag va tvungen, och håller alla mina tummar att jag inte åker på tullen igen. Min plånbok höll inte riktigt med mig om detta köpet, men vadfan. Dom kommer ta slut fort som bara den, så jag kände lite now or never. Kan knappt vänta tills jag har dessa i min Jeffree Star samling ♥ Och lyckan på allt, la ut bilden på min instagram och gissa vem som gillar min bild? Ingen mindre än Christy Mack herself. Lite lyckorus där vill jag lova, haha!


Anonym

Fräcka, önskar jag kunde ha dem, eller det kanske jag kan, bara inte på jobbet... kul att Christy Mack gillade bilden :)

Skogsraah ☾

Måste provas!!

Svar: Det tycker jag verkligen du ska, helt underbara är dom!
Linda Filth - theroadtohappiness.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: