Fullspäckad dag! ♥

Hey hey folket.
Känns som jag har 12542564 saker att göra idag ungefär. Ska färga mitt hår då min utväxt är hemsk, + att jag vill ha ett fint hår inför Halloween. Sen ska jag fixa mina naglar, hur det nu kommer gå haha. Har aldrig i hela mitt liv gjort egna gelnaglar, så ska bli spännande. Sen måste jag åka upp och köpa alkohol till Halloweenfesten imorgon! Ska bli så sjukt roligt! Kommer nog lägga upp en del bilder här därifrån, även på min utklädnad. Kan väl säga att jag inspirerats rätt rejält av The Vampire Diaries haha, oväntat.

Blev även tatuerad igår av min pojkvän, slutresultatet blev väldigt fint! Kommer upp en bild på den när den läkt helt.
En ros på ena benet blev det iallafall :)

Nu ska jag slänga i färg i håret!
Denna veckan..

.. Har inte varit så bra på bloggfronten iallafall har jag upptäckt. Har verkligen inget alls att skriva om, och vill gärna inte komma med halvdåliga inlägg bara för att skriva något. Men måste erkänna att jag får lite småpanik när jag inte bloggat på några dagar, då jag vet hur jobbigt det är själv att läsa en blogg jag gillar som inte uppdaterar ofta.

Har vart så seg i huvudet allmänt den senaste veckan, vet inte varför alls.. Så förhoppningsvis blir det bättre snart.
Tills dess får ni stå ut med en halvtom blogg ett tag.

Vikt-relaterade inlägg kommer komma upp igen snart också hoppas jag, då det faktiskt är det min blogg är menad att handla om mest. Har inte vart så jätteduktig det senaste med vikten dock, därav inga inlägg om det.
Men det kommer, det också.
Att övervinna sitt sockerberoende

Så länge jag kan minnas jag har jag varit helt beroende av socker. Jag kunde inte gå en dag utan att äta något sött förr, fram tills augusti detta året då jag körde en månad med Fitnessfighten. Jag höll mig borta ifrån socker i en hel månad, och fick bort mitt sockerberoende. Nu idag har jag inte ett lika stort beroende som förr, jag kan gå utan det och känner inget "måste" till att stoppa i mig sötsaker.

Hur gjorde jag då? Jag började äta regelbundet och nyttigt, "svårare" än så var det inte. Jag såg till att jag åt med max 3 timmars mellanrum mellan varje måltid, och på så sätt så blev jag aldrig hungrig. Jag kunde inte ens vara i närheten av folk som åt något sött förr, nu har jag inga problem med att vara med någon som äter tex godis eller liknande bredvid mig. Jag känner inte de behovet längre. Sen så har min magsäck krympt extremt mycket sen augusti, jag äter mycket mindre än vad jag brukade. Vilket min hjärna fortfarande inte förstår då det lätt blir att jag gör för mycket mat och liknande. Det tar väl ett tag för hjärnan att inse det också antar jag.

Det va faktiskt inte så svårt att få bort beroendet då, då jag hade bestämt mig på allvar att jag ville vara fri ifrån de beroendet. Jag ville inte ha de suget varje dag, så jag bestämde mig.
Allt handlar om vilja, att man verkligen vill bli fri ifrån det.

Många säger att man måste utesluta de dolda sockret i maten också, alltså tex pasta, potatis, osv. Sånt som triggar igång det. Jag tog bort nästan all pasta, potatis och bröd, just för att inte trigga mitt beroende. Jag åt lite av det, men inte mycket alls. Ersatte det med mycket sallad och mer kött istället.

Så mitt tips för att få bort sitt sockerberoende är helt enkelt att försöka äta var 3e timme, något litet. Försöka ta bort ALLT socker i vardagen, drickor, chips, godis, allt. Även att inte äta så mycket pasta och liknande en tid, så kroppen får avvänja sig.