Lördag, 31/5 ♥

Herregud, imorgon är det 1e juni! VART TOG TIDEN VÄGEN? Känns som det går alldeles för fort.. Jez.

Tänkte iallafall bara göra ett kort inlägg idag, är supermega trött. Kom precis hem efter en kväll på jobbet. Haft det superbra! 04.45 ringer klockan imorgon bitti.. Gah. Men men, det är bara att bita ihop! Tur att jag trivs så bra på det stället jag jobbar på!

Imorgon tänkte jag försöka slänga ihop ett inlägg på hur en "typisk matdag" ser ut för mig. Fick en kommentar av en som ville läsa lite mer om vad jag äter, så imorgon blir det ett långt matinlägg, woho! Känns som min svacka för mat och träning är påväg att försvinna också, asbra!

Nu ropar sängen. Godnatt!
 New in ♥

Idag var brevbäraren snäll! Kan inte få nog av lösögonfransar verkligen, och kände att jag var tvungen att testa dessa då dom va så vackra! Kan inte vänta tills jag får använda dom, hihi!

Sitter och taggar inför ett pass på gymmet med Sandra. Även om motivationen är noll just nu så är det bara att bita ihop. Så glad att jag har henne vid min sida som pushar, det hjälper verkligen. Sen blir det troligen en promenix i det fina vädret också! Vet inte vad kvällen kommer bjuda på, men ska ta det lugnt då jag äntligen har en jobbhelg framför mig. Skönt med jobb som börjar komma in nu, och snart går jag på mitt sommarschema!