Måndag, 31/3 ♥

Hey hey guys. Den nya veckan har börjat bra för mig! Har hållt mina kalorier grymt bra och även varit ute på en kortare promenix på ca 40min. Har även suttit ute och njutit av solen med en kaffe, herregud så skönt det var! Satt i bara tshirt och verkligen njöt av att våren är här.

Nu ska jag snart ta mig något att käka och sen se premiären av Biggest Loser! Åh vad jag väntat på att det ska börja igen! Blir alltid superpeppad av att fortsätta med min viktnedgång när jag ser såna program.

Imorgon ska jag en tur in till stan och träffa Sandra, som jag inte umgåtts med på över ett år. Ska bli grymt kul verkligen! Så det blir nog en fika ute i solen hoppas jag! Sen ska jag tjata ur henne all info hon har om hur hon lyckats gå ner i vikt, haha!

Hoppas ni haft en bra måndag?!
 Söndag, 30/3 ♥

Hey hey folkeeeet. Söndagen är här igen, och ny vecka startar imorgon. Med helt nya, och starkare tag! Kom precis tillbaka efter en promenad, blev en kortis då mina ben började göra ont som vanligt redan efter 1km.. Övervikt gör ont, både psykiskt och fysiskt. Men det gäller att bita ihop, köra på och aldrig ge upp. Och det tänker jag inte heller göra!
 
Nu ska jag snart ta mig lite gröt medans dom andra i familjen ska gotta sig med pizza och vitlöksbröd. Jääävligt svårt att säga nej till det kan jag lova, men jag ska inte äta det! Vet att jag kommer må sämre efteråt isåfall, och de är det inte värt. Så jag ska äta min gröt och vara nöjd att jag klarat av att hålla mig till mina 1200 kalorier idag!