- Framtidsdrömmar ♥

Fick ett förslag om att skriva vad mina framtidsdrömmar är, så let's go!
Har såklart en del drömmar som jag troligen aldrig kommer att uppnå, men drömma kan man ju. Som att till exempel bli en framgångsrik makeup-artist i Los Angeles. Det hade vart så underbart, men som sagt - det är en dröm som enbart kommer förbli en dröm.

* Jag vill flytta till London.
- Någongång under mitt liv vill jag flytta till England, helst London. Men även flytta till Skottland eller Irland står högt upp på önskelistan. Ska besöka Skottland nu i april äntligen. Känns det som hemma så kanske jag kommer ta modet till mig någongång.

* Besöka Graceland & Elvis Presleys grav.
- Enda sedan jag var en liten plutt på 8 år har jag velat åka till USA, Graceland. Huset där min Gud Elvis bodde. Det är öppet för allmänheten och man kan ta olika turer inne i hans hus. Man får även besöka hans grav. Det hade varit en sån otroligt underbar upplevelse, att faktiskt få gå i Elvis fotspår.

* Lyckas gå ner i vikt.
- Ja, det är såklart ett av mina största mål just nu, att gå ner i vikt och trivas med mig själv.

* Våga mera.
- Jag vill våga göra mer saker, inte vara så jäkla feg. Jag skulle vilja boka dendär tågbiljetten upp till min älskade Lizette i Köping igen, utan att känna någon panik inför tågresan och allt folk som är på tågen. Jag skulle vilja våga göra mer saker själv, se mer delar av Sverige och upptäcka saker.Varför läser ni min blogg, & vilka är ni?

Ja, som rubriken lyder - Jag är nyfiken på vilka ni är! Jag har många väldigt tysta och mystiska läsare märker jag, men jag vill veta vilka ni är! Sen också - varför läser just du min blogg? Vad är det som gör att du klickar dig in just hit? Sen får ni gärna komma med förslag om ni vill att jag ska skriva om något speciellt, alltid kul att höra.

Men, reveal yourself! Jag bits inte.- Skön dag.

En helt okej dag idag. Blev 40min på crosstrainern. Brände dock inte lika mycket kalorier som jag brukar, även fast jag körde på hårdare idag. Men jag vet inte, jag är nöjd ändå. Nu är jag megatrött och ska snart sova. Ska kolla in senaste avsnittet av Paradise Hotel först. Sen dejta kudden. Imorgon ska jag försöka söka lite mer jobb. Vill söka något inom personlig assistent, verkar otroligt kul och givande. Samtidigt som jag trivs hur bra som helst att jobba med dementa. Hm, får se hur det blir, kanske blir att söka båda och hoppas få mer jobb. Ja, jag får se. Godnatt!