Detta med pass & ID kort alltså..

Okej, ingen ser väl direkt ut som någon supermodell på sitt ID kort/Körkort/pass, men hur FAN såg jag ut förr? Haha. Sminket & ögonbrynen, och de läskiga leendet..
Jag har inte haft något ID kort på typ 2 år, så har fått gå runt med mitt pass och behövt visa det. Tro mig, varje gång jag behövt visa legitimation har jag inte tittat personen i ögonen och skämts ihjäl typ. Uuuh, blir nästan mörkrädd själv haha! Skönt att ÄNTLIGEN ha förnyat det.

Sen gick jag även en runda på stan, köpte lite smink och två jättefina Hello Kitty som KISS! KISS kom ut med en hel del saker i sammarbete med Hello kitty för ett tag sedan, men var inte föräns först nu jag såg dessa i butik! Dom hade dock inte Ace eller Paul :( Får bli att beställa dom tror jag!
Fredag, 28/2 ♥

God morgon människor! Idag vaknade jag i tid, redan 09.00. Måste in till stan för att hämta mitt pass och ID kort jag tog för över två månder sedan.. Har helt glömt bort att hämta det haha. Så är uppe med tuppen, frukosten är i magen. Som bestod av havregrynsgröt med kanel och frysta bär. Sååå gott! Ska ta mig en stor kopp kaffe och en Celsius snart också tror jag, behöver energiiii.

Sen så måste jag tacka en person som lämnade en kommentar till mig imorse. Att läsa det här de första på morgonen gjorde typ hela min dag perfekt. Blev verkligen hur rörd som helst. Mitt hjärta klarar inte era fina kommentarer, ni är så underbara. Tack, tack, tack för dina fina ord!
(Klicka på bilden för att komma till hennes fina blogg)
Torsdag, 27/2 ♥

Hey hey. Idag har varit en dag med sjukt mycket blandade känslor. Min fastedag gick inte riktigt som planerat, vilket gav mig skuldkänslor. Jag kunde inte åka in och jobba för jag mådde dåligt, vilket gav mig ännu mer skuldkänslor. Så det resulterade till att jag blev liggandes framför tvn i typ 4 timmar. Kände mig så äcklig, så fet och så ful. Så att gömma sig under täcket tyckte jag var en bra idé.

Sen bläddrade jag igenom instagram, där jag följer väldigt många inspirerade tjejer som också kämpat med sin vikt. Motivationen började smyga sig till mig igen & jag steg upp, på med träningskläderna och bestämde mig för en powerwalk. Jag joggade ungefär halva rundan! Är så sjukt stolt och imponerad av mig själv, maxade pulsen upp i 191 ♥ Jag till och med fortsatte jogga förbi bilar och några människor, vilket jag ALDRIG trodde jag skulle våga. Såg säkert ut som en dallrande valross, men det är skit samma. I FUCKING DID IT. De låter kanske inte som något problem alls, men jag är livrädd för att träna bland folk. Och att jag vågar jogga ute ensam är ett sjukt stort steg för mig. Ungefär som en som är livrädd för spindlar vågar hålla i en spindel.

Har nu njutit av havregrynsgröt med frysta blåbär och hallon, & keso med kanel & funlight i. Nu ska jag lägga mig med gott samvete. Och imorgon kaaanske jag till och med vågar ta samma runda i dagsljus!

Och för att vara ännu mer stolt så är det exakt två veckor sedan jag slutade röka!