Shopping is the best medicine ♥

Åh vad jag älskar att hösten närmar sig. Alla färger ute, mysvädret, men mest av allt -
alla fina kläder i affärerna. Tror jag har ett problem med att shoppa haha, jag älskar att spendera pengar lite för mycket. MEN det gör mig glad,
och det som gör en glad är alltid bra, right?

Blev iallafall en trevlig runda i affärer med min käre mor idag. Blev inte så jättemycket men litegrann. Hittade två vanliga långärmade basplagg och en superfin tröja som jag tittat på ett tag. Även lite nya doftljus som passar bättre till hösten, ett spel och ett par underkläder!
Bra dag minsann.

Om en stund ska jag ta tag i mitt groteska hår också, behövs VERKLIGEN färgas om. Men det är så jäkla tråkigt haha! Det tar ca 3 timmar för mig att färga mitt hår, då jag har mer än en färg. Blä på det. Men men!

 - Kaloriräknare på mobilen?

Det finns många appar på mobilen som visar hur mycket kalorier man förbränner genom tex när man är ute och går/springer. Jag har själv haft några olika appar tills jag insåg att det inte stämmer alls. Du ställer oftast in din vikt, kön, ålder och längd, fine. Men hur skulle en mobilapp kunna veta din övervikt, fettprocent osv? Du skulle lika gärna kunna ha massor med muskler, vilket gör att du såklart inte förbränner lika mycket som en person med övervikt gör. Ju mer övervikt man har, ju mer kalorier förbränner man genom att träna. Mobilen kan omöjligt veta hur överviktig du är, eller hur mycket du på så sätt förbränner. Det visar ett ungefär såklart, den appen du använder har inte HELT fel, men oftast väldigt fel. Fick en fråga av en person för ett tag sen som frågade vilken app jag använder för att räkna ut hur mycket jag förbränner, och mitt svar va då att jag inte använder någon app, utan en pulsklocka. Pulsklockan kan mäta din fettförbränning mer exakt då du har ett band som sitter runt midjan som känner av dina hjärtslag och puls, vilket då gör att den kan räkna ut kaloriförbränningen. (Man ställer såklart in all info om sig själv på klockan också.)

Så, en app i din mobil kan omöjligt räkna ut hur mycket kalorier du gör av med på ett träningspass, tyvärr.
Till er som verkligen vill veta hur mycket kalorier ni förbränner så rekommenderar jag verkligen en pulsklocka. Det är dyrt men så värt varenda krona!

 -

Har inte haft någon lust eller ork att blogga för tillfället. Har hänt en hel del privat, så det är anledningen till att det inte blivit något inlägg. Men i helgen kommer nog några inlägg upp förhoppningsvis!
Hoppas ni mår bra :3