- True Blood, all night long ♥

Denna kvällen och natten ska jag endast spendera i min sköna fotölj, med cola och titta på True Blood tills det blir ljust ute igen. Sova är överskattat, och det lyckas jag inte med speciellt bra ändå. Det är verkligen världens bästa serie, efter Walking Dead dock. Eller nej, dom får dela första plats.

Och på tal om serier och Walking Dead. Sjukt ledsen att det sista avsnittet för denna säsongen kommer ut imorgon, eller ja, på måndag att ladda ner. Vad ska nu förgylla mina måndagar? Det är ju den värsta dagen på veckan, och Walking Dead har vart de enda bra med måndagar. /Crybaby

 - Fredag ♥

Fredag, helg, äntligen. Gick upp vid 10 tiden och fixade iordning mig för att åka iväg på ett möte. Invigde även mina nya skönheter. Blev en liten julklapp till mig själv. Är helt förälskad i dessa skor, sjukt bekväma och vrålsnygga. Är så extremt svag för platåskor alltså, tycker det är dom snyggaste skorna som finns. Och ju högre desto bättre! Dessa är 12cm höga, som gör att jag blir jättelång i dom, vilket är ett + då jag bara är 160cm haha. Såå.. Resten av dagen har jag inga planer alls. Ska julpynta litegrann tror jag. Och även försöka ta mig ut på en promenad.

 - Idag var vågen snäll!

Har bytt vägningsdag till onsdagar då jag alltid glömmer väga mig på måndagar haha. Så det var vägningsdags idag. Hoppades på att jag iallafall hade gått ner ett halvt kilo, men icke. Jag hade gått ner 0.9kg! :D Så nääästan ett kilo lyckades jag gå ner denna veckan. Blev svinglad när jag ställde mig på vågen. Eftersom jag lyckades gå upp 3-4 kilo för ett tag sen så är jag nu igen 0.9kg ifrån att ha gått ner 20kg totalt. Vilket gör mig taggad som fan denna veckan på att nå 20kg nästa vecka igen. Får sparka mig lite hårdare i röven och köra lite hårdare helt enkelt.

Idag är jag ledig från skolan, ska ta och fixa iordning mig för att sen dra och titta på lite julklappar. Blir säkert något roligt jag hittar till mig själv också, hehe. Först ska jag dock ta och titta på ett avsnitt av True Blood, nom nom.