Veckan som kommer!

Är så jävla taggad på metaltown så jag finner inte ord.
Dock säger vädret att det ska regna varje dag, mindre kul eftersom vi kommer tälta på gräs. Kommer va svinkallt, blött och lerigt. But hey, det är trots allt en festival! Så från onsdag troligen fram till måndag kommer jag inte blogga något, jag ska dock försöka tidsinställa några inlägg!

"Fint" väder vi kommer få.. damn.
 

- Damn..

Det tar emot att lägga upp denna bilden, det gör det verkligen. Men jag vill lägga upp den ändå, för att jag är stolt. Och jag vill visa att allt går om man bara vill. Jag höll på att börja gråta för en stund sedan när jag tittade på denna. Jag blev äcklad. På hur jag såg ut i december förra året.. Jag skäms så otroligt över hur jag såg ut då, och jag kan inte fatta det. Jag kan inte fatta att det är en så stor skillnad på "bara" nästan 7 månader. Det är ca 17kg skillnad på bilderna..

Jag är så jävla glad att jag har tagit tag i det, det är jag verkligen. Men det är så sjukt. Jag kan liksom inte fatta att det faktiskt är jag på bilderna till vänster.

 - Bra dag!

Idag är en bra dag. Vet inte varför, men allt är bara perfekt idag. Är lycklig för allt omkring mig. Fina vänner, underbar familj, jobb och fina saker att se fram emot. Om exakt en vecka åker jag mot Göteborg och Metaltown för att se underbara band, campa med fina människor och bara njuta av livet. Träningen går helt okej, kunde gått bättre men jag kör på ändå! Idag blev det 30min crosstrainer, 30min rullband. Sen körde jag även lite rygg och vader.

Har vänt dygnet lite väl mycket det senaste, så imorgon blir det att gå upp vid halv 9 tiden för att sen åka in till gymmet, sen blir det hem och fira min födelsedag med familj! Hoppas att vågen ger mig en fin present imorgon också! Det enda jag faktiskt tänker klaga på är värdet. Regn, regn och regn. Typisk sommar i Sverige med andra ord.

Hoppas ni mår underbart fina människor, och har lite bättre väder iallafall!