- Usch!

Ingen bra dag idag. Gick upp kvart i 5 och gjorde mig i ordning för att gå till jobbet trots feber och hosta. Påväg till bussen får jag världens kramp i magen så jag till och med fäller en liten tår haha, (tur att ingen såg mig). Klarade inte av att jobba idag alltså, fyfan. Imorgon tänker jag dock gå, oavsett sjukdom. Jobbar kväll imorgon också så då får jag sovit lite längre iallafall eftersom jag börjar halv tre. Sen för att lägga till lite extra skit idag så fick jag hem nya smycken till mina töjningar jag har i öronen. Har en liten töjning över den större, och skulle ta ut den men ICKE. Den sitter så otroligt hårt. Försökte ta en tång, men jag slant såklart med den och började blöda som jag vet inte vad. Så får nog ta och besöka studion så snart som möjligt, ska ju även fixa min senaste tatuering också så får bli samtidigt.

Saknar gymmet som fan känner jag, hoppas febern har försvunnit tills på fredag iallafall så jag kan träna. Så, nu har jag fått skrivit av mig lite elände iallafall, haha!
Hoppas ni har det bra iallafall!

(Vad min dag har bestått av. Tvspel, nässpray och halstabletter ♥)
 Drömväskan!?

Hittade dessa  två väskor från Guess på en blogg som jag följer, och blev helt kär. Seriöst, dom är så galet vackra! Det blir att beställa hem när nästa lön kommer in, för att ge mig själv en liten "belöning". Kommer lätt ha den snyggaste väskan i stan, haha ;) Men, det svåra blir ju att välja vilken av dom som ska bli min haha. Jättesvårt ju :( Lutar nog mest åt den åt höger dock! Ni kan hitta dom Här och Här
 - Uh..

Har haft ont i halsen några dagar nu, och idag vaknade jag upp med feber och kände mig extremt kass. Usch alltså, jag hatar att vara sjuk. Får hoppas jag känner mig lite bättre tills imorgon då jag ska jobba igen iallafall. Fick ännu en till dag att jobba nästa lördag också, woho! Jag längtar redan efter min lön som kommer i slutet av augusti haha. Då blir det en shoppingrunda i Göteborg förhoppningsvis med min fina vän Therese.

Så idag blir det en lugn dag, skulle åkt in och tränat men jag hoppar över det, då det inte är världens smartaste att träna med feber och ont i halsen. Bläää. Får bli serietittande i sängen, american horror story! Mitt nya beroende.