- Värme i luften & solnedgång

Promenaden idag blev ner till havet och tillbaka igen på 65min. Och första dagen jag känner att det faktiskt inte blåser jättekallt! Utan att det var en skön luft som blåste. Våren är äntligen påväg.
Fin solnedgång möttes jag också av. Gud vad jag älskar havet, så fridfullt.
- ärr

Något jag ångrar idag är att jag har förstört mina armar rejält efter mitt självskadebeteende jag hade under ca 6års tid. Ena armen har jag ju tatuerat rätt bra så dom inte syns lika mycket, men den andra armen är extrem. Jag har djupa ärr över mina armar som är extremt synliga. Och jag får frågor ibland vad som har hänt, varför jag gjort det, osv. Vilket jag kan förstå att folk undrar då det inte ser så jättefint ut.
Jag har tänkt att bleka dom med laserbehandling, men det innebär massa kostnader om det inte är så att jag kan få det av en vårdcentral. Jag har testat lite olika krämer, som inte har funkat. Men hittade något som heter "Bio-oil", som sägs motverka ärr/bristningar och göra de mindre synligt. Läste även att det rekomenderas av olika doktorer.
Ärren är en del av mig, men jag vill gå vidare och inte bli påmind om dom varje dag.

Jag hade och har fortfarande tankar på att tatuera över dom, som jag någon dag kommer göra. Men ja, även där är det extrema kostnader. Så jag ska köpa hem en liten burk på 60ml för att testa och se hur det blir. Förhoppningsvis så blir dom lite mindre synliga!- Äntligen

Så jäkla underbart. Jag har äntligen börjat få de såkallade "beroendet" av att röra på mig. Jag VILL verkligen röra på mig varje dag, och känner verkligen lusten av att motionera. Så otroligt skönt när den känslan äntligen kommer till en. För ett par månader sedan så tyckte jag det var "pain in the ass" att bara tänka tanken på att motionera, men NU, nu vill jag verkligen röra på mig varje dag och mår bra av det. Jag märker att min kondition har förbättrats otroligt mycket, jag är absolut inte lika trött om dagarna, jag mår bättre psykiskt och min hud har blivit bättre. Motion ger så mycket mer än bara viktnedgång. Jag älskar mitt nya sätt att leva. Jag äter nyttigt, unnar mig ibland men inte ofta och kan verkligen behärska mig nu, jag rör på mig dagligen, sover bättre och mår bättre psykiskt.
Livet är allt bra underbart ibland.