- Gym och promenad!

Invigde pulsklockan på gymmet idag, kändes jävligt gött faktiskt! Dock så hade jag bara igång den när jag körde crosstrainern och inte när jag körde styrkeövningar. Men 364 kalorier på ca 30min känns bra! Sen blev det nyss en långpromenad också på ca 1 timme i maxpuls nästan hela tiden. Känns så sjukt skönt att veta mer exakt hur mycket jag förbränner när jag tränar. Så att ha bränt lite över 900 kalorier idag är jag jävligt stolt över! Jag hoppas verkligen vågen visar lite snällare resultat på tisdag!


- Pulsklockan har kommit!

Fick hem min efterlängtade pulsklocka idag! :D Gick ut på en promenad på 30min för att inviga den haha. Min maxpuls va uppe i 175, vilket är hur grymt som helst då min "maxpuls" är 168, då jag alltså bränner som helst. Gick väldigt snabbt i en lång uppförsbacke och pulsen ökade mer och mer! Känns även riktigt bra att kunna se exakta kaloriförbränningen också! Jag är så jäkla nöjd över mitt köp, och kommer använda den flitigt! Imorgon ska den invigas på gymmet också!

 - Träningsvärk!

Känner mig så jävla glad idag! Vaknade med världens träningsvärk i benen idag, haha! Efter dom 50 knäböj jag gjorde igår kväll. Herregud, jag trodde inte det skulle ta SÅ mycket på det, men de gjorde de! Kom precis hem från gymmet iallafall, skönt som fan att jag tog mig dit. Så det blev 1 timme och 10min gym, och nu gjorde jag precis klart "dag 2" på "Squat challenge", alltså 55st knäböj. Åh vad det värker i benen nu! Men det är så jäkla skönt.